×

Rólunk

FILOZÓFIÁNK

Termékeink teljesen természetesek, innovatívak, hatékonyak és biztonságosak (nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat). Azok számára szólnak, akik életmódjukon szeretnének javítani, fenntartani egészségüket, valamint teljesen természetes módon szeretnék ápolni arcukat, hajukat és testüket.

A Tinktura 100%-ban természetes folyékony kiegészítőket kínál – tinktúrákat, gyógynövényes balzsamokat, szappanokat és hidegen sajtolt olajakat. Minden termékünk természetes növényi összetevőből áll. Nem tartalmaznak mesterséges tartósítószereket, színezékeket vagy illatanyagokat, és ezek a jelzők már régóta rólunk tanúskodnak.

MINŐSÉG

A gyártás HACCP minőség-ellenőrzése és az ISO tanúsítás bevezetésével kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink egészségére és biztonságára. Termékeinket nem teszteltük állatokon, természetes, főként növényi összetevőket tartalmaznak. Termékeink fejlesztése magába foglalja az alapanyagok szigorú kiválasztását, ügyelve arra, hogy feldolgozásuk során megőrizzék a legtöbb aktív összetevőt. Ez biztosítja a termékek maximális hatékonyságát. A megoldás az általános felhasználású cikkek gyártására – kozmetikai termékek (helyes gyártási gyakorlat) a horvátországi kozmetikai normák HRN EN ISO 22716 alapján.

TUDÁS ÉS TAPASZTALAT

Termékeink fejlesztésére a tudásunkat és tapasztalatainkat, táplálkozásról szerzett tudományos ismereteinket, valamint a növények egészségre gyakorolt hatását – növény-egészségügyi és növényvédelmi ismereteinket /fitofarmacia és fitomedicina/ használjuk fel.

MANAGEMENT

A társadalmi és társadalmilag felelős vállalkozás kultúránk része. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy tiszteletben tartjuk a nemzetközi egyezmények szempontjából a szervezet munkáját, különösen a munkavállalók védelmét. Tisztességesen, méltósággal és tisztelettel bánunk velük. Nagyra értékeljük, ha ügyfeleink többet szeretnének megtudni termékeinkről. Köszönet az előrelépéshez nyújtott támogatásukért; a kritika mindig elfogadott, mint egy lehetőség arra, hogy még jobbak legyünk!

Köszönettel,

az Ön Tinktura-ja